CARWASH

Carwash Axel wast met de grootste zorg uw auto.

Géén standaard wasstraat waar u voortgetrokken wordt door een ketting en uw autolak met harde borstels wordt beschadigd of een wasbox waar u zelf al het werk moet doen.

Wij spuiten uw auto vooraf af en behandelen uw lichtmetalen velgen, vervolgens wordt uw auto door onze Istobal machine met zorg krasvrij gewassen met Polin textiel borstels en door de aparte droogmodule grondig gedroogd.

Door de afmetingen van onze wasstraat kunnen wij alle auto's wassen van Smart en brommobiel tot VW Crafter en MB Sprinter. Met een washoogte tot 2.70 meter hebben wij bewust gekozen om ook bedrijfswagens onze service te kunnen bieden.

Ook mindervalide klanten zijn bij ons welkom. Zij kunnen rekenen op onze persoonlijke hulp.

Gedurende de winter adviseren wij om uw auto regelmatig te laten wassen waarbij u kunt kiezen voor een programma met bodemreiniging, zodat pekel en vuil worden weggespoeld.

Ook in de zomerperiode is het goed om uw auto regelmatig te laten wassen. Uw auto wordt snel vies door zand en vliegjes. Beiden zijn erg ongunstig voor uw lak. Door regelmatig wassen voorkomt u ook dat de zuren van vogelpoep lelijke beschadigingen in de lak achterlaten.

Naast onze wasstraat beschikken wij ook over wasboxen waar u zelf aan de slag kunt om bijvoorbeeld uw caravan, motor of andere voertuigen of aanhangers te wassen.

Reiniging, Glans, Droging, Service en Bereikbaarheid zijn onze pluspunten!